Köp en mångsidig meditationsserie förmånligt!

Jag har mediterat dagligen i 15 års tid. Eller hela livet, det beror litet på hur man ser på saken. Efter att jag deltagit i en över tre månader lång, världsomfattande online retreat med Jon Kabat-Zinn, fick jag inspiration till att spela in en helt ny mindfulness (MBSR) meditationsserie. Det blev en mycket mångsidig serie, där jag också berättar/förklarar ganska mycket om övningarna och om mindfulness, litet som en ljudbok. Passar mycket bra både för nybörjare och de som tidigare är bekanta med meditation/mindfulness.

Serien innehåller hela 24 st meditationer i olika längd och utformning. Här finns något för alla, i varje livssituation. Totalt nästan 6 timmars inspelningar. Här finns t.ex. flera varianter av andningsankare, sittande meditation, kroppsskanning, medvetna rörelser, medkänsla, gående meditation, tacksamhetsmeditation, meditation vid svårigheter, mindfulness vid fysisk och psykisk smärta, mindfulness i vardagen, berättelser m.m. Det finns också en enkel dagbok i pdf-format. Ljudfilerna är i mp3-format. Mitt förslag är att man gör samma meditation två dagar i följd, en meditation om dagen i den ordning de finns. Men man får och kan göra meditationerna helt i egen takt och ordning.

Meditationernas innehåll och längd motsvarar det som vanligen har använts vid forskning kring effekterna av mindfulness. Det finns mycket forskning som visar att en sådan här meditationsserie verkligen kan ha många positiva effekter, bla. på stress, sömn, oro, värk, koncentration, kreativitet. Så pröva och se!

Du kan köpa hela den svenskspråkiga meditationsserien för endast 30 euro! Sänd ett vanligt mail till mig (staffan.portin@multi.fi) eller via kontaktrutan i fliken "kontakt/yhteystiedot" där du berättar att du vill köpa serien. Jag sänder sedan serien som zip-fil till dig med mail. Fakturan få du i ett skilt mail.

Här nere bjuder jag på några smakprov från serien. De finska meditationerna är från en annan serie.

Andningsankare, 2 min

Andetagets rörelser, 11 min

Här och nu, 15 min

Vid fysisk eller psykisk smärta, 25 min

Tässä on muutama ilmainen näyte meditaatiosarjastani.

Koko mindfulness (MBSR) meditaatiosarja maksaa vain 20 euroa! Monipuolinen sarja koostuu 11 kpl meditaatiosta (tot 2h), esim. hengitystilameditaatiot, kehon kartoitukset, hyväntahtoinen meditaatio, istumameditaatio, kävelymeditaatio, kiitollisuusharjoitus, meditaatio vaikeuksien tutkimiseksi, ystävällisyysmeditaatio. Lähetä minulle sähköpostia (staffan.portin@multi.fi), niin lähetän sinulle zip-tiedoston ja maksutiedot.

Hengitystilameditaatio, 3 min

Tässä ja nyt, 10 min